AFGEPRIJSDE ITEM(S) KUNNEN NIET RETOUR / GERUILD WORDEN IVM DE LOCKDOWN

 

Uw aangeschafte product gekocht in de winkel en wilt u retourneren?

Heeft u een emotionele aankoop gedaan? Met ingang vanaf 1 januari 2018 is ons retourbeleid veranderd. Wij geven niet langer het geld terug bij uw aankoop in de winkel, anders dan bij een online aankoop. Als service kunt u uw product wel omruilen voor iets anders of een tegoedbon ontvangen. Retourneringen/ruilingen dienen binnen 8 dagen plaats te vinden en op vertoon van de kassabon. Afgeprijsde artikelen worden niet door ons teruggenomen.

 Uw online aangeschafte product afgeven in de winkel?

Heeft u online een aankoop gedaan in de webshop en wenst u deze te retourneren in de winkel?   Dit is alleen mogelijk wanneer u een tegoedbon wenst voor u volgende fysieke aankoop.  Onze stylisten hebben geen inzage op uw online aankopen en kunnen geen terugbetalingen verrichten in de systemen. Onze online shop betreft een andere afdeling dan de winkelshop. Wilt u dat de factuur van klarnawordt kwijtgescholden of de terugbetaling plaats vind mbt de andere betaalsystemen? Retourneer dan het item per post

Uw online aangeschafte product retourneren per post?

Staat het jurkje toch niet zo mooi als verwacht? Passen de schoenen toch niet? Wat uw reden ook is, u kunt uw items binnen 14 dagen ongedragen retour sturen!

retouradres

Stijlvolmode - 
Oudestraat 31

8261CC te Kampen

Voor een snelle afhandeling en terugbetaling van uw retour producten dient u het  retour/herroepingsformulier in te vullen.
Deze kunt u mee sturen met uw retour/ doormailen.
https://cdn.myonlinestore.eu/94022000-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_nieuw%20herroepingsformulier%20pdf.pdf?t=1560524750

Wij vergoeden geen verzendkosten bij uw retour.  Gemaakte heen verzendkosten worden altijd verrekend bij uw terugbetaling. Wij vergoeden dus alleen onze eigen producten dus NOOIT de gemaakte portokosten! 

 

Artikelen worden alleen geaccepteerd als retour wanneer deze voldoen aan de volgende voorwaarden.

 • de kleding/schoenen zijn ongedragen
 • voorzien van orginele aangehechte (prijs) kaartjes 
 • indien het rode ’ruilkaartje’ is verwijderd accepteren wij het item niet
 • kleding niet gewassen is of andere geurende aromas (zoals deo,parfum,zweet,sigarettenrook) 
 • voorzien van het herroepingsformulier o.d.

Indien artikelen anders dan als hier boven vermeld, bij ons ter retour worden aangeboden wordt u retour geweigerd! Uw pakket wordt niet naar u teruggestuurd, u ontvangt een mail met de reden van afwijzing. 

 

retouradres

Stijlvolmode -
Oudestraat 31

8261CC te Kampen

 

 

Sorteer op
 • Kobalt leatherrok
  Kobalt leatherrok

  De rok is van binnen gestoffeerd voor een aangenaam draaggemak.

  de rok is voorzien van een rits

  Dit item valt op maat uit, het model draagt maat S en is 1m70. Zij draagt bijna altijd maat S soms XS. Wil je het in de pasvorm…

  € 28,50
© 2014 - 2021 Stijlvol Mode | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel